Idei și dezvoltare de aplicații - VividLabs
Prin utilizarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pe site. Citește mai multe

Despre noi


Vali, Paul, Moni, Cristi, Ale și alte 700 de suflete dispuse să ajute dacă va fi vreodată nevoie.

Suntem o echipă diversă din punct de vedere al cunoștințelor și nu întâmplător ne-am unit sub această formulă . Nu avem puterile unui super-erou, dar avem voință și multă determinare pentru a ne îndeplini misiunea.

Care este misiunea noastră?

Poate sună ciudat dar mereu spunem că facem parte din echipa care caută probleme. Ne place tehnologia dar și mai mult ne plac soluțiile digitale menite să rezolve probleme reale. Ne-am propus ca împreună să rezolvăm cât mai multe obstacole pe care oamenii din jurul nostru le întâmpină.
Împreună însumăm peste 30 de ani de experiență în domenii diferite. Fiecare are propriile cunoștințe și puncte forte, tocmai de aceea această diversitate ne oferă încrederea că am format echipa potrivită. 2019 a fost un an cu multe provocări, iar anul acesta suntem pregătiți pentru mult mai multe. Ne mândrim cu experiența pe care o avem deoarece pana acum am reușit să descoperim peste 130 de soluții. Am fost martorii multor povești de succes și experiențe din am avut foarte multe de învățat. Acum suntem pregatiti sa ne creem propriile povești și să îi ajutăm pe mulți alții care au nevoie de noi și de soluțiile pe care le putem crea.
Valentin Filip
Valentin Filip
Head of Product Development
Monica Țărmure
Monica Țărmure
Product Manager
Pătru Cristian
Pătru Cristian
UI/UX Designer
Paul Șular
Paul Șular
Full-Stack Developer
Alexandra Buga
Alexandra Buga
Marketing Specialist
Vivid labs vă ajută să vă concentrați asupra soluțiilor
Nu creăm doar aplicații. Vă ajutăm să găsiți o soluție la problemele dvs. O echipă mică și un vis mare. Suntem mândri și norocoși să facem parte dintr-o companie mare ca Fortech, dar ne comportăm și ca o familie mică și independentă, pentru că așa suntem.
Conectează-te cu noi
Cluj-Napoca
valentin.filip@fortech.ro
monica.tarmure@fortech.ro
Copyright 2020 VividLabs. Toate drepturile rezervate.